• Kakao Inka BIO

Waga netto
150g
24.80
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 13.9
Orlen Paczka 13.9
Paczkomaty InPost 14.9
Pocztex Kurier 48 17.9
Kurier Inpost 24 17.99
Kurier UPS 17.99
Dostępność Średnia dostępność

Kakao Inka BIO jest wytwarzane z nasion kakaowca (Theobroma cacao), które są zbierane z upraw organicznych, gdzie nie stosuje się sztucznych nawozów ani pestycydów. Nasiona są starannie fermentowane, suszone i poddawane procesowi mielenia, aby uzyskać kakao w proszku o wyjątkowym smaku i aromacie.

Kakao ma intensywny, gorzki smak z nutą czekolady i przyjemną gładką teksturę. Jest bogate w polifenole, przeciwutleniacze i minerały, takie jak magnez, żelazo, potas i wapń.

Kakao jest również źródłem naturalnych substancji pobudzających, takich jak teobromina.

Kakao Inka BIO może być stosowane do przygotowania gorącej czekolady, ciast, deserów, napojów mlecznych, smoothies i wielu innych potraw. Dodaje głębię smaku i bogactwo do różnych przepisów.

Składniki: 100% kakao niskotłuszczowe*.

Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%

*pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.

Cechy dodatkowe wegetariańskie
Certyfikat Rolnictwo Ekologiczne
Produkt nie zawiera cukru, konserwantów, antyzbrylaczy, barwników
Zawartość kakao 100
Waga 190
Sposób przechowywania Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie