• Kakao Inka BIO

Waga netto
150g
24.80
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 13.9
Orlen Paczka 13.9
Paczkomaty InPost 14.9
Pocztex Kurier 48 17.9
Kurier Inpost 24 17.99
Kurier UPS 17.99
Dostępność Mało

Kakao Inka BIO jest wytwarzane z nasion kakaowca (Theobroma cacao), które są zbierane z upraw organicznych, gdzie nie stosuje się sztucznych nawozów ani pestycydów. Nasiona są starannie fermentowane, suszone i poddawane procesowi mielenia, aby uzyskać kakao w proszku o wyjątkowym smaku i aromacie.

Kakao ma intensywny, gorzki smak z nutą czekolady i przyjemną gładką teksturę. Jest bogate w polifenole, przeciwutleniacze i minerały, takie jak magnez, żelazo, potas i wapń.

Kakao jest również źródłem naturalnych substancji pobudzających, takich jak teobromina.

Kakao Inka BIO może być stosowane do przygotowania gorącej czekolady, ciast, deserów, napojów mlecznych, smoothies i wielu innych potraw. Dodaje głębię smaku i bogactwo do różnych przepisów.

Składniki: 100% kakao niskotłuszczowe*.

Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%

*pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.

Cechy dodatkowe wegetariańskie
Certyfikat Rolnictwo Ekologiczne
Produkt nie zawiera cukru, konserwantów, antyzbrylaczy, barwników
Zawartość kakao 100
Waga 190
Sposób przechowywania Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie