-
Cranberry for meat and cheese




Shipping within | 24 hours |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of |
Mało
|
Bogactwo składników zawartych w żurawinie powoduje, że ma ona bardzo szerokie zastosowanie w medycynie naturalnej. Żurawina jest stosowana w przeziębieniu, czy anginie, schorzeniach reumatycznych, także na niedobór witamin i na ogólne przemęczenie. Żurawina ma działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze. Jest skuteczna, m.in. w walce z infekcjami pęcherza moczowego oraz schorzeniami skóry i wrzodami żołądka. Żurawina oddziałuje na bakterie, odpowiadające np. za powstawanie wrzodów, a także na drobnoustroje wywołujące próchnicę, choroby dziąseł i przyzębia. Kwaśne substancje zawarte w żurawinie utrudniają przyleganie do błony śluzowej żołądka bakterii helicobacter pylori, natomiast na zębach tworzą powłokę utrudniającą przyleganie bakterii do szkliwa i infekowanie dziąseł. Spożywanie żurawiny sprzyja zatem dbaniu o higienę jamy ustnej. Żurawina działa także moczopędnie i oczyszczająco na organizm. Wspiera zapobieganiu kamicy nerkowej. Przyda się także osobom chcącym wzmocnić swój organizm.
Żurawina jest doskonałym słodko-kwaśnym dodatkiem do mięs i serów. Na bazie konfitury z żurawiny powstają świetne sosy.
Smacznego !!!
Cechy dodatkowe | ekologiczne, niskotłuszczowe, niesiarkowane |
Certyfikat | Ekologiczny |
Produkt nie zawiera | cukru, konserwantów, antyzbrylaczy, barwników, drożdży, oleju palmowego, tłuszczy trans (utwardzanych) |
Marka | polbioeko |
Kod producenta | 5901761 |
Nazwa handlowa | makaron |
Waga | 0.25 |
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym | 0.3 |
Sposób przechowywania | Przechowywayć w chłodnym i suchym miejscu. |
- Manufacturers